снимка: Pixabay Гари Смит от Арлингън, Тексас, бил на гости на свои

...
снимка: Pixabay Гари Смит от Арлингън, Тексас, бил на гости на свои
Коментари Харесай

Американец спечели 1 милион долара от лотариен билет, който получил като награда за това, че се е ваксинирал срещу COVID-19

снимка: Pixabay

 

Гари Смит от Арлингън, Тексас, бил на посетители на свои родственици в Арканзас, където решил да си сложи втората доза от имунизацията против COVID-19 в една от локалните лечебни заведения.

Оказало се, че локалните управляващи предложили разнообразни тласъци за хората, които се имунизират.

Смит можел да избира сред лотариен билет или ваучер за дарове на стойност 20 $. Той решил да тества шанса си и избрал лотарийния билет, написа profit.bg. 

Когато видял, че печели джакпота от 1 милион $, не могъл да повярва на очите си.

Неговите родители също били шокирани от новината.

" Първия човек, на който споделих за облагата, беше баба ми. Тя незабавно изиска от мен да отида и да купя билет и за нея ", споделя Гари Смит.

Тексасецът ще употребява облагата, с цел да покрие отговорностите, които има, както и да подкрепи финансово членовете на фамилията си.

Той споделя, че през април тази година се е сгодил със своята половинка и в този момент ще може да я зарадва със сватбена гала като в приказките и с паметен меден месец.  

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР